(2 klantbeoordelingen)

Cerevisia Trenker 30 capsules

19.99

Artikelnummer: JB-000002 Categorieën: ,

Beschrijving

Heb je last van een prikkelbare darm, een opgeblazen gevoel, consitpatie, diarree en buikkrampen? Dan zou cerevisia jou eventueel kunnen helpen. Cerevisia is een probiotica ontwikkeld door trenker. Deze probiotica is speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van klachten gerelateerd aan het prikkelbaar darmsyndroom. Een probleem waar steeds meer mensen mee te maken krijgen.

Doordat  cerevisia de giststam Saccharomyces cerevisiae bevat hecht het zich niet aan de darmwand. Zo kan deze probiotica zijn werk doen op de plek waar hij moet zijn.

Wat zit er in Cerevisia?

Cerevisia de giststam Saccharomyces cerevisiae. Het is een niet-koloniserende gist. Dit gist houdt zich niet vast aan de darmwand maar bereikt een hoge concentratie op de plek waar hij zijn werk doen, de darm. Hij blijft aanwezig onder een levende vorm. In 1 capsule zit 500 mg (4 miljard cellen*) Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3856.

* direct na productie

Gebruik van Cerevisia

Gebruik dagelijks 1 capsule Cerevisia en neem deze in de ochtend bij het ontbijt. Daarnaast adviseren we om Cerevisia gedurende een langere periode te gebruiken.

Spijsvertering problemen

Al sinds 1900 is de aanwezigheid van verschillende micro-organisme in de darmen aangetoond. De darmflora van gezonde personen bevat miljarden van deze micro-organisme. Deze kleine beestjes spelen een grote rol in jouw vertering. Verschillende situaties, medicijnen, verkeede voeding en stress kunnen deze micro-organimse uit balans brengen. Een disbalans in de darmflora kan zorgen voor een verzwakking van het imuumsysteem, vervelende spijsverteringsklachten en zelfs depressivitiet. Het is daarom van belang dat je goed voor jouw darmflora zorgt door middel van goede voeding en eventuele supplementatie.

Extra informatie

Inhoud

30 capsules

2 beoordelingen voor Cerevisia Trenker 30 capsules

  1. meghankappers (geverifieerde eigenaar)

    Een ontzettend fijn product dat mij goed helpt bij PDS klachten. Vooral het opgeblazen gevoel waar ik voorheen dagelijks last van had is een stuk minder. Voor mij een wereld van verschil! Service ook TOP!

  2. Imana (geverifieerde eigenaar)

    Ik ben zo ontzettend blij met deze supplementen. Het heeft echt mijn leven veranderd. Ik heb echt anderhalf jaar ernstige symptomen gehad en de supplementen verlichten al mijn klachten! Dankjewel hiervoor!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *